Odgovori načesta pitanja

Ovde ćete pronaći odgovore na najčešće postavljena pitanja vezana za našu igraonicu Play-day. Naš cilj je da vam pružimo sve potrebne informacije i olakšamo vaše iskustvo sa nama. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, pročitajte dalje kako biste pronašli odgovore na najčešće teme koje nas često pitate. Ukoliko ne pronađete odgovor na svoje pitanje, slobodno nas kontaktirajte i naš tim će vam rado pomoći.

Kakve aktivnosti su dostupne u igraonici Play-day?

U igraonici Play-day imamo raznovrsne aktivnosti, uključujući igru u unutrašnjem prostoru, kreativne radionice, školice jezika, školicu lepog ponašanja i još mnogo toga. Naš cilj je da deci pružimo zabavno i obrazovno iskustvo.

Ko vodi brigu o deci tokom boravka u igraonici Play-day?

Naš tim profesionalnih vaspitača je posvećen brizi i sigurnosti dece tokom boravka u igraonici Play-day. Svi naši vaspitači su obučeni i iskusni u radu sa decom i posvećeni pružanju ljubavi, pažnje i podrške svakom detetu.

Koliko ranije treba rezervisati prostor za rođendan u igraonici Play-day?

Preporučujemo da rezervišete prostor za rođendan u igraonici Play-day najmanje mesec dana unapred kako bismo se pobrinuli da imate željeni datum i vreme na raspolaganju. Međutim, uvek se možete raspitati o dostupnosti i kasnijim rezervacijama.

Da li je potrebno najaviti dolazak deteta u igraonicu Play-day?

Za svakodnevno čuvanje dece u igraonici Play-day, dolazak nije potrebno najavljivati. Naša čuvaonica je otvorena i spremna da dočeka decu u dogovorenim radnim satima. Međutim, za organizaciju rođendana ili posebnih događaja, preporučuje se prethodna rezervacija.

Da li u igraonici Play-day organizujete specijalne događaje ili tematske programe?

Da, organizujemo razne specijalne događaje i tematske programe tokom godine. Održavamo zabavne tematske žurke, edukativne radionice i druge aktivnosti koje dodatno obogaćuju iskustvo dece u igraonici Play-day. Pratite našu veb stranicu i društvene mreže kako biste bili u toku sa svim aktuelnostima.

Da li u igraonici Play-day imate poseban prostor za bebe?

Da, u igraonici Play-day imamo poseban prostor koji je prilagođen bebama i mlađoj deci. Ovaj prostor je opremljen odgovarajućim igračkama i obezbeđuje sigurno i podsticajno okruženje za najmlađe posetioce.

Da li u igraonici Play-day postoji mogućnost noćenja dece?

Da, u igraonici Play-day imamo mogućnost noćenja dece od 21:00 do 09:00 časova. Ovo je odlična opcija za roditelje koji su zauzeti ili imaju posebne potrebe koje zahtevaju da deca ostanu preko noći.

Koje vrste aktivnosti se nude u školici engleskog i francuskog jezika?

Naše školice engleskog i francuskog jezika pružaju deci priliku da nauče i usavrše strane jezike kroz zabavne i interaktivne metode. Aktivnosti obuhvataju učenje kroz igru, pesme, priče i razgovor, što pomaže deci da razviju svoje jezičke veštine na prirodan način.

Da li se u igraonici Play-day pridržavate higijenskih standarda?

Da, u igraonici Play-day strogo se pridržavamo higijenskih standarda kako bismo obezbedili čist i bezbedan prostor za decu. Redovno vršimo čišćenje i dezinfekciju prostora, igračaka i ostalih površina kako bismo održali visoke higijenske standarde.

Da li u igraonici Play-day postoji nadzor i sigurnosne mere?

Da, u igraonici Play-day imamo nadzor i preduzimamo sve neophodne sigurnosne mere kako bismo obezbedili sigurno okruženje za decu. Naš tim vaspitača nadgleda aktivnosti i brine se o sigurnosti dece u svakom trenutku.

Bezbednost

Zabava

Učenje